Умови членства в асоціації

fotos 12 Громадська організація «Міжнародна Асоціація подології та догляду за стопою» є добровільним об'єднанням фізичних осіб, створеним для здійснення захисту прав й свобод людини й громадянина, задоволення суспільних, зокрема, економічних, соціальних, культурних, освітніх та інших інтересів своїх членів та інших людей.

Членами Організації можуть бути громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які перебувають в Україні на законних підставах, які досягли 14 років та визнають Статут Організації та сприяють діяльності, спрямованої на досягнення мети і завдання Організації.

Прийом в члени Асоціації здійснюється на підставі письмової заяви на ім'я Президента за рішенням Правління Організації, яке приймається протягом місяця з дня подання відповідної заяви.

Роздруковану та заповнену заяву Вам слід відправити нам Новою Поштою в місто Вінниця відділення № 25 (вулиця Миколаївська будинок 2).

Правління Організації має право відмовити в прийнятті особи в члени. Правління Організації має право делегувати право прийняття в члени відокремленим підрозділам організації або іншим статутним органам.

Асоціація передбачає участь в першу чергу лікарів, подологів та майстрів апаратного педикюру.

Оплата членських внесків при вступі до Асоціації здійснюється банківським переказом на рахунок Асоціації протягом 3 робочих днів після прийняття заяви Президентом Асоціації.

Станом на 2020 рік річний членський внесок до Асоціації становить 1000 гривень. КВИТАНЦІЯ для оплати

Оплата членських внесків проводитися щорічно. У разі несвоєчасної оплати член Асоціації автоматично позбавляється членства та привілеїв наданих нашій Асоціацією.