КЕРІВНИЦТВО АСОЦІАЦІЇ

МІЖНАРОДНА АСОЦІАЦІЯ ПОДОЛОГІВ ТА ДОГЛЯДУ ЗА СТОПОЮ впевнено займає позицію кращої організації у своїй професійній сфері. Ми спеціалізуємося на медичному обслуговуванні практикуючих ортопедів та подологів, які звикли приймати клієнтів приватно й потребують експертної підтримки.

Президент Ассоциации

МОХАМЕД НУРІ ХАМДУН
Президент Асоціації

Вице-президент Ассоциации

КАРІМА ХАМДУН

Член правління

ЛАРІСА КАТРАНДЖІ

Бухгалтер - експерт

Міжнародна асоціація по подології та догляду за стопою створена в 2019 році як громадська організація. Основні цілі діяльності - сприяння вдосконаленню системи охорони здоров'я, відродження громадської та соціальної ваги професії лікаря, впровадження принципів ефективного управління в умовах реформування галузі, захист законних інтересів своїх членів, вдосконалення професійної медичної освіти, принципів сучасного менеджменту.

Міжнародна Асоціація подології та догляду за ступнею є добровільним об'єднанням фізичних осіб, створеним для здійснення та захисту прав й свобод людини та громадянина, задоволення суспільних, зокрема, економічних, соціальних, культурних, освітніх та інших інтересів своїх членів та інших людей.

Діяльність Організації має суспільний характер, що проявляється в її взаємодії з органами державної влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями різних форм власності, встановлення партнерських відносин з іншими громадськими організаціями, рухами, фондами, зареєстрованими в Україні або за її межами, громадянами України, іноземцями та особами без громадянства.

Головною метою Організації є розвиток професійного виховання фахівців у сфері ПОДОЛОГІЇ й догляду за ступнею, а також забезпечення доступу громадян до якісних медичних послуг в області подології.

Управління Організацією здійснюється на принципах демократизму, гласності, виборності органів управління, підпорядкованості та виконавської дисципліни, з урахуванням регламентуючих документів Організації.

ІНФОРМАЦІЯ

Міжнародна асоціація подології та догляду за стопою є провідною професійною організацією в сфері медичного обслуговування серед зареєстрованих ПОДОЛОГІВ та ортопедів, що працюють в приватному секторі

WhatsApp Viber

АДРЕСА